Zoek niet verder! Via ons vindt u een huishoudelijke hulp met dienstencheques in Wommelgem!

U heeft een huis of appartement in Wommelgem en wilt graag beroep doen op een goede hulp in het huishouden die in Wommelgem komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een huishoudelijke hulp in Wommelgem voorzien wij u niet alleen van hulp in huis/huishoudhulp dienstencheques te Wommelgem, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het tewerkstellen hulp in huis via van een huishoudhulp met dienstencheques en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een schoonmaakhulp/hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis bij u in Wommelgem of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Wommelgem! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 35 beoordelingen.