Zoek niet verder! Via ons vindt u een poetshulp betaald met dienstencheques in Wervik!

U heeft een huis of appartement in Wervik en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis/huishoudhulp dienstencheques die in Wervik komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een huishoudelijke hulp in Wervik voorzien wij u niet alleen van hulp in huis met dienstencheques te Wervik, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het inschakelen van een vaste hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in huis betaald met dienstencheques aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis bij u in Wervik of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Wervik! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,4/5 gebaseerd op 28 beoordelingen.