Zoek niet verder! Via ons vindt u een hulp in het huishouden betaalbaar met dienstencheques in Vilvoorde!

U heeft een huis of appartement in Vilvoorde en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis met dienstencheques die in Vilvoorde komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in huis betaald met dienstencheques in Vilvoorde voorzien wij u niet alleen van hulp in huis te Vilvoorde, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het systeem van dienstencheques voor hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een huishoudelijke hulp aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis bij u in Vilvoorde of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huis/huishoudhulp dienstenchequesplannen voor u in de ruime regio rond Vilvoorde! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 40 beoordelingen.