Zoek niet verder! Via ons vindt u een poetshulp betaald met dienstencheques in Sint-Maria-Oudenhove!

U heeft een huis of appartement in Sint-Maria-Oudenhove en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis/huishoudhulp dienstencheques die in Sint-Maria-Oudenhove komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een schoonmaakhulp/hulp in huis in Sint-Maria-Oudenhove voorzien wij u niet alleen van hulp in huis te Sint-Maria-Oudenhove, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het systeem van dienstencheques voor hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in het huishouden bij u in Sint-Maria-Oudenhove of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • dienstencheques zijn voordelig want u geniet van een fiscale aftrek!
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve schoonmaakhulp/hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Sint-Maria-Oudenhove! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 33 beoordelingen.