Zoek niet verder! Via ons vindt u een huishoudhulp met dienstencheques in Sint-Katelijne-Waver!

U heeft een huis of appartement in Sint-Katelijne-Waver en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis die in Sint-Katelijne-Waver komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in huis in Sint-Katelijne-Waver voorzien wij u niet alleen van huishoudelijke hulp te Sint-Katelijne-Waver, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het tewerkstellen hulp in huis via van een huishoudhulp met dienstencheques en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis bij u in Sint-Katelijne-Waver of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • dienstencheques zijn voordelig want u geniet van een fiscale aftrek!
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huis met dienstenchequesplannen voor u in de ruime regio rond Sint-Katelijne-Waver! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 27 beoordelingen.