Zoek niet verder! Via ons vindt u een hulp in het huishouden betaalbaar met dienstencheques in Roeselare!

U heeft een huis of appartement in Roeselare en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis betaald met dienstencheques die in Roeselare komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in huis betaald met dienstencheques in Roeselare voorzien wij u niet alleen van hulp in het huishouden te Roeselare, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het systeem van dienstencheques voor hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in huis met dienstencheques aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis/huishoudhulp dienstencheques bij u in Roeselare of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • meer vrij tijd voor u in een frisse woning!
  • uw huishoudhulp geniet van de sociale zekerheid: uitkering bij ziekte, vakantiegeld en pensioenvorming!

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huis met dienstenchequesplannen voor u in de ruime regio rond Roeselare! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,7/5 gebaseerd op 47 beoordelingen.