Zoek niet verder! Via ons vindt u een huishoudhulp met dienstencheques in Lissewege!

U heeft een huis of appartement in Lissewege en wilt graag beroep doen op een goede huishoudelijke hulp die in Lissewege komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in huis betaald met dienstencheques in Lissewege voorzien wij u niet alleen van hulp in het huishouden te Lissewege, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het inschakelen van een vaste hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in het huishouden aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis bij u in Lissewege of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve huishoudelijke hulpplannen voor u in de ruime regio rond Lissewege! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,9/5 gebaseerd op 48 beoordelingen.