Zoek niet verder! Via ons vindt u een huishoudelijke hulp met dienstencheques in Kessenich!

U heeft een huis of appartement in Kessenich en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis/huishoudhulp dienstencheques die in Kessenich komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een schoonmaakhulp/hulp in huis in Kessenich voorzien wij u niet alleen van huishoudelijke hulp te Kessenich, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het inschakelen van een vaste hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een schoonmaakhulp/hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een schoonmaakhulp/hulp in huis bij u in Kessenich of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • meer vrij tijd voor u in een frisse woning!
  • uw huishoudhulp geniet van de sociale zekerheid: uitkering bij ziekte, vakantiegeld en pensioenvorming!

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huis betaald met dienstenchequesplannen voor u in de ruime regio rond Kessenich! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 25 beoordelingen.