Zoek niet verder! Via ons vindt u een poetshulp betaald met dienstencheques in Jabbeke!

U heeft een huis of appartement in Jabbeke en wilt graag beroep doen op een goede hulp in het huishouden die in Jabbeke komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een huishoudelijke hulp in Jabbeke voorzien wij u niet alleen van hulp in huis betaald met dienstencheques te Jabbeke, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het dienstenchequesysteem voor hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in het huishouden aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis betaald met dienstencheques bij u in Jabbeke of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • de huishoudhulpen hebben een sociaal statuut dus er is geen notie van zwartwerk.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in het huishoudenplannen voor u in de ruime regio rond Jabbeke! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 29 beoordelingen.