Zoek niet verder! Via ons vindt u een hulp in het huishouden betaalbaar met dienstencheques in Erpe-Mere!

U heeft een huis of appartement in Erpe-Mere en wilt graag beroep doen op een goede schoonmaakhulp/hulp in huis die in Erpe-Mere komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een huishoudelijke hulp in Erpe-Mere voorzien wij u niet alleen van hulp in huis betaald met dienstencheques te Erpe-Mere, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het tewerkstellen hulp in huis via van een huishoudhulp met dienstencheques en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een schoonmaakhulp/hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een schoonmaakhulp/hulp in huis bij u in Erpe-Mere of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • dienstencheques zijn voordelig want u geniet van een fiscale aftrek!
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve schoonmaakhulp/hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Erpe-Mere! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 48 beoordelingen.