Zoek niet verder! Via ons vindt u een hulp in het huishouden betaalbaar met dienstencheques in Eisden!

U heeft een huis of appartement in Eisden en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis die in Eisden komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in huis in Eisden voorzien wij u niet alleen van schoonmaakhulp/hulp in huis te Eisden, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het inschakelen van een vaste hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in huis betaald met dienstencheques aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis/huishoudhulp dienstencheques bij u in Eisden of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • uw huishoudhulp geniet van de sociale zekerheid: uitkering bij ziekte, vakantiegeld en pensioenvorming!

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in het huishoudenplannen voor u in de ruime regio rond Eisden! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4/5 gebaseerd op 40 beoordelingen.