Zoek niet verder! Via ons vindt u een huishoudelijke hulp met dienstencheques in Brussel!

U heeft een huis of appartement in Brussel en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis met dienstencheques die in Brussel komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een schoonmaakhulp/hulp in huis in Brussel voorzien wij u niet alleen van hulp in huis te Brussel, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het tewerkstellen hulp in huis via van een huishoudhulp met dienstencheques en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een schoonmaakhulp/hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis met dienstencheques bij u in Brussel of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • dienstencheques zijn voordelig want u geniet van een fiscale aftrek!
  • van zwartwerk is er geen sprake: de huishoudhulpen hebben een correct sociaal statuut.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve schoonmaakhulp/hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Brussel! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 49 beoordelingen.