Zoek niet verder! Via ons vindt u een hulp in het huishouden betaalbaar met dienstencheques in Bottelare!

U heeft een huis of appartement in Bottelare en wilt graag beroep doen op een goede huishoudelijke hulp die in Bottelare komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in huis/huishoudhulp dienstencheques in Bottelare voorzien wij u niet alleen van hulp in huis betaald met dienstencheques te Bottelare, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het dienstenchequesysteem voor hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een huishoudelijke hulp aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis bij u in Bottelare of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve schoonmaakhulp/hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Bottelare! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 42 beoordelingen.