Zoek niet verder! Via ons vindt u een poetshulp betaald met dienstencheques in Borchtlombeek!

U heeft een huis of appartement in Borchtlombeek en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis die in Borchtlombeek komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een huishoudelijke hulp in Borchtlombeek voorzien wij u niet alleen van hulp in huis met dienstencheques te Borchtlombeek, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het tewerkstellen hulp in huis via van een huishoudhulp met dienstencheques en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een huishoudelijke hulp aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis betaald met dienstencheques bij u in Borchtlombeek of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • dienstencheques zijn voordelig want u geniet van een fiscale aftrek!
  • uw huishoudhulp geniet van de sociale zekerheid: uitkering bij ziekte, vakantiegeld en pensioenvorming!

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve schoonmaakhulp/hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Borchtlombeek! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 48 beoordelingen.