Zoek niet verder! Via ons vindt u een huishoudelijke hulp met dienstencheques in Avelgem!

U heeft een huis of appartement in Avelgem en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis betaald met dienstencheques die in Avelgem komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in huis betaald met dienstencheques in Avelgem voorzien wij u niet alleen van hulp in het huishouden te Avelgem, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het tewerkstellen hulp in huis via van een huishoudhulp met dienstencheques en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in het huishouden bij u in Avelgem of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • de huishoudhulpen hebben een sociaal statuut dus er is geen notie van zwartwerk.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve huishoudelijke hulpplannen voor u in de ruime regio rond Avelgem! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,2/5 gebaseerd op 33 beoordelingen.