Zoek niet verder! Via ons vindt u een poetshulp betaald met dienstencheques in Assenede!

U heeft een huis of appartement in Assenede en wilt graag beroep doen op een goede schoonmaakhulp/hulp in huis die in Assenede komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in huis/huishoudhulp dienstencheques in Assenede voorzien wij u niet alleen van hulp in het huishouden te Assenede, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het tewerkstellen hulp in huis via van een huishoudhulp met dienstencheques en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een huishoudelijke hulp bij u in Assenede of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • meer vrij tijd voor u in een frisse woning!
  • van zwartwerk is er geen sprake: de huishoudhulpen hebben een correct sociaal statuut.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve huishoudelijke hulpplannen voor u in de ruime regio rond Assenede! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 35 beoordelingen.